Invitation DM

LDM 50 m 2019
28. august og 31. august 2019

Feltskydning i Karup
18. august 2019

Geværterræn skydning i Karup
18. august 2019

Landsdelsturnering 50-200m 2019
14. juni, 28. juni og 23. august 2019

Kære skytteforeninger

TAK fordi I vil være med til at fremme synligheden og kendskabet til skydning, ved at invitere lokale skoleelever til skole DM i skydning 2018.

Det kræver selvfølgelig lidt praktisk information, som er nødvendig for at vi kan få forløbet til at glide så smurt som muligt.

Vigtig info og tidsfrister:

  • Alle foreninger bedes sende en mail til helle.bluhm@dgi.dk med det antal gaver og ski- ver, som de ønsker at få tilsendt. Adressen, hvortil det skal sendes, angives også i mai- len. Gaver og skiver vil blive udsendt. (mange foreninger har allerede modtaget disse, og kan se bort fra dette punkt)
  • Alle skytteforeninger sørger selv for at inddele hold og udfylde resultatlister. Resultatli- sten, som skal udfyldes digitalt er her: https://mimer.dgi.dk/offentlig/B7FC0772-003
  • Den udfyldte resultatliste sendes til helle.bluhm@dgi.dk senest mandag d. 5. novem- ber kl. 24.00. Indsendte resultatlister efter denne dato vil ikke tælle med.
  • Finalen afholdes i Randers Skyttekreds d. 17. november 2018. En liste over de udtagne hold sendes til foreningerne d. 7. november og det er foreningens ansvar at give klas- selæreren til de udtagne hold besked.
  • Alt information angående Skole DM i Skydning 2018 kan findes på hjemmesiden www.dgi.dk/skoledmskydning.

Hvis en anden end du er ansvarlig for Skole DM i Skydning i din forening, bedes du venligst videresende denne mail til rette vedkommen. Tak for hjælpen.

Med venlig hilsen

Helle Bluhm

Helle.bluhm@dgi.dk

RIFFELUDVALG

Jens Peter Jensen
Repræsentant til ledelsen
Sanne Kristensen
Medlem
Svend Bissø
Medlem
Torben Kristensen
Medlem
Erik Andersen
Medlem
Kirsten Hvid Hansen
Medlem
Bjarne Dam Nielsen
Medlem
Walther Kristensen
Medlem