Tilmelding til kurser og stævner

Søger du et specielt stævne så tjek skydetilmelding

Indbydelse til 15 m. fiffel cal. 22 og luftriffel DM og hyggeturnering 2020/2021 – klik her

Tilmelding til centertræning i Østjylland – Klik her

Lapua-Cup 15 m.
Holdturnering 2020/2021 se indbydelse her

Invitér inden for til Skole DM i Skydning 2020 – og få flere medlemmer

Nu har din forening chancen for at tiltrække nye medlemmer ved at være en del af DGI Skydnings landsdækkende:

Skole DM i Skydning 2020 – Se også det nyeste skriv vedr. ændringer her i 2020 – læs her

Vær med til at skabe opmærksomhed omkring skydeidrætten og gå samtidig ikke glip af muligheden for at tiltrække nye og flere medlemmer.

Skole DM i Skydning er et koncept, der har kørt i mere end 25 år og haft over 200.000 deltagere, hvilket gør det til et værdifuldt og vigtigt koncept til synliggørelse af jeres forening i lokalområdet. For det er ikke kun eleverne, der besøger foreningen, men også forældre, søskende og andre der får kendskab til jeres forening, et stort potentiale for nye medlemmer.

Hvordan?

Skole DM i Skydning er et fleksibelt koncept, som I kan tilpasse efter mulighederne i jeres foreningen. F.eks. er det helt op til jer, om I vil afholde det i skoletiden eller om aftenen. Når I har besluttet jer for, hvordan I vil afholde det, er det blot at tage kontakt til de lokale skoler i området.

For hvem?

Skole DM i Skydning er for landets 5. klasser og afvikles som en holdturnering med 4 skytter pr. hold. Først med en indledende runde i foreningen, dernæst en landsdelsfinale for de bedste hold (normalt 20), men hvor antallet vil afhænge af covid-19 situationen den 21. november. Hvem vil ikke gerne være en del af et sjovt fællesskab og være den bedste 5. klasse i Østjylland.

Hvornår?

Foreningerne skyder indledende runder fra september til start november, alt efter landsdelens tidsfrist for indsendelse af resultater. Landsdelsfinalen skydes lørdag d. 21. november i Randers skyttekreds.

Landsfinalen i Vingsted – aflyst
Landsfinalen i Vingsted er desværre aflyst i år pga Covid-19, så der dystes IKKE om en pengepræmier, men alle skudte holdresultater ved landsdelsfinalen bliver straks samlet i en resultatliste for hele landet, og det tilstræbes de bedste hold samme dag skyder endnu en skydning, hvor vinderen kan kalde sig uofficiel DM-vinder i skole DM i Skydning, ligesom der gøres ved landsfinalen, og måske uddeles der medaljer til de 3 bedste hold.

DGI hjælper med materialer

Vi har udarbejdet forskellige materialer, som kan anvendes til kontakten med skolen og eleverne, samt materialer som kan hjælpe med at få flere medlemmer. I skal selv bestille materialer på https://www.dgi.dk/butikken/idraet-og-motion/skydning.

Materialer er alle gratis, I skal kun betale for fragt. Følgende materialer kan bestilles:

  • Plakat i A3 til ophængning på skoler og i foreningen
  • Elevflyer ”Skyd din klasse til tops” i A5 til eleverne
  • Lærefolder ”Gi’ dine elever en fed oplevelse” i A5 til skole og lærer
  • Infoside ”Lad dit barn gå til skydning” i A4 til forældre
  • Tilbud ”Bliv medlem” i A4 til elever
  • Tilbud ”Kom på et introforløb” i A4 elever

Skole DM i skydning er en oplagt mulighed for at få nye medlemmer. Det kræver dog noget ekstra af foreningen og/eller et godt tilbud til eleverne. Derfor har vi gjort det nemt for jer at give eleverne et godt tilbud. Enten ved at tilbyde dem et medlemskab eller et introforløb i jeres forening. I fastsætter selv prisen, men det er en god ide at uddele et konkret godt tilbud.

Find mere info her

dgi.dk/skoledmskydning kan I se de forskellige materialer, ligesom I finder et skema til brug for resultatindberetning for indledende runde, samt diplomskiver til at printe på. Der er bl.a. også et afsnit med informationer til Elever og Lærer.

Sådan kommer I med

Send jeres tilmelding senest mandag den 28. september 2020 til helle.bluhm@dgi.dk

Herefter vil I modtage yderligere informationer med tidsfrister for indsendelse af resultater for indledende runde, samt hvordan I modtager deltagergaver og diplomskiver til eleverne.

Hjælp os med at gøre det endnu bedre

Er Skole DM i Skydning et koncept for jeres forening, hvorfor eller hvorfor ikke? Skal I være med og har I gode ideer til forbedringer?

Uanset vil vi rigtig gerne bede om jeres input, så vi kan samle viden og erfaringer til eventuelle tilpasninger af konceptet for på den måde gøre det endnu stærkere og mere værdifuldt for foreningerne.

Derfor håber vi, at du vil bruge 3-5 minutter på at besvarer dette spørgeskema.

Det er muligt at besvarer spørgeskemaet frem til d. 30. september.

DGI Skydning håber på jeres opbakning til Skole DM i Skydning 2020 – til gavn for jeres egen forening og ikke mindst for skydeidrætten i Danmark.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

Med venlig hilsen

Helle Bluhm

Idrætskoordinator – Fodbold & Skydning
DGI Østjylland │ Søren Frichs Vej 42 B, 2-3. sal │ 8230 Åbyhøj
Direkte: 79 40 43 30, Mobil: 23 62 24 19
helle.bluhm@dgi.dkwww.dgi.dk/oestjylland

RIFFELUDVALG

Jens Peter Jensen
Repræsentant til ledelsen
Sanne Kristensen
Medlem
Svend Bissø
Medlem
Torben Kristensen
Medlem
Erik Andersen
Medlem
Kirsten Hvid Hansen
Medlem
Bjarne Dam Nielsen
Medlem
Walther Kristensen
Medlem