Tilmelding til kurser og stævner

Søger du et specielt stævne så tjek skydetilmelding

samsø Ø stævne 2023 indbydelse

INDBYDELSE indvielsesstævne 2023 – Århus Skydebane

DM skydning 2023

Kurser:
15.4 Riffel træner 2 i Randers INFO & TILMELDING
14.10 Riffel træner 1 i Randers INFO & TILMELDING
17.6 – Hjælpetræner riffel i Randers INFO & TILMELDING

Kursus i brug af stævneprogrammet:
19.4 Allingåbro INFO & TILMELDING
18.10 Allingåbro INFO & TILMELDING

Invitér inden for til Skole DM i Skydning 2022 – og få flere medlemmer

Nu har din forening chancen for at tiltrække nye medlemmer oven på corona nedlukningen ved at være en del af DGI Skydnings landsdækkende:

Skole DM i Skydning 2022

Vær med til at skabe opmærksomhed omkring skydeidrætten og gå samtidig ikke glip af muligheden for at tiltrække nye og flere medlemmer.

Skole DM i Skydning er et koncept, der har kørt i mere end 25 år og haft over 200.000 deltagere, hvilket gør det til et værdifuldt og vigtigt koncept til synliggørelse af jeres forening i lokalområdet. For det er ikke kun eleverne, der besøger foreningen, men også forældre, søskende og andre der får kendskab til jeres forening, et stort potentiale for nye medlemmer.

Hvordan?

Skole DM i Skydning er et fleksibelt koncept, som I kan tilpasse efter mulighederne i jeres foreningen. F.eks. er det helt op til jer, om I vil afholde det i skoletiden eller om aftenen. Når I har besluttet jer for, hvordan I vil afholde det, er det blot at tage kontakt til de lokale skoler i området.

For hvem?

Skole DM i Skydning er for landets 5. klasser og afvikles som en holdturnering med 4 skytter pr. hold. Først med en indledende runde i foreningen, dernæst en landsdelsfinale og til sidst en landsfinale i Vingsted.

Hvornår?

Foreningerne skyder indledende runder fra september til start november, alt efter landsdelens tidsfrist for indsendelse af resultater. Landsdelsfinalen skydes lørdag d. 19. november hos Midtdjurs Skytteforeninge og landsfinalen lørdag d. 26. november. Frist for indsendelse af resultater er 7. november kl. 12.00 2022.

DGI hjælper med materialer

Vi har udarbejdet forskellige materialer, som kan anvendes til kontakten med skolen og eleverne, samt materialer som kan hjælpe med at få flere medlemmer. I skal selv bestille materialer på https://www.dgi.dk/butikken/idraet-og-motion/skydning.

Materialer er alle gratis, I skal kun betale for fragt. Følgende materialer kan bestilles:

  • Plakat i A3 til ophængning på skoler og i foreningen
  • Elevflyer ”Skyd din klasse til tops” i A5 til eleverne
  • Lærefolder ”Gi’ dine elever en fed oplevelse” i A5 til skole og lærer
  • Infoside ”Lad dit barn gå til skydning” i A4 til forældre
  • Tilbud ”Bliv medlem” i A4 til elever
  • Tilbud ”Kom på et introforløb” i A4 til elever

Skole DM i skydning er en oplagt mulighed for at få nye medlemmer. Det kræver dog noget ekstra af foreningen og/eller et godt tilbud til eleverne. Derfor har vi gjort det nemt for jer at give eleverne et godt tilbud. Enten ved at tilbyde dem et medlemskab eller et introforløb i jeres forening. I fastsætter selv prisen, men det er en god ide at uddele et konkret godt tilbud.

Find mere info her

dgi.dk/skoledmskydning kan I se de forskellige materialer, ligesom I finder et skema til brug for resultatindberetning for indledende runde, samt diplomskiver til at printe på. Der er bl.a. også et afsnit med informationer til Elever og Lærer.

Sådan kommer I med

Send jeres tilmelding senest den 20. september 2022 via DETTE LINK

RIFFELUDVALG

Eva Thomadsen
Formand for RUV

Email: eva.thomadsen@gmail.com
Tlf: 25338502

Walther Kristensen
Medlem
Kirsten Hvid Hansen
Medlem
Lars Sønnichsen
Medlem